Riool verstopt in Zoetermeer of regio?

Is uw riool verstopt? Heeft u een probleem met de afvoer van uw wasbak, keuken, badkamer, toilet of gootsteen? Is er een ander rioleringsprobleem bij u thuis of op kantoor, zoals water- of stankoverlast? De rioolservice van loodgieter Hart Onderhoud en Renovatie in Zoetermeer helpt u snel bij het oplossen van uw rioleringsproblemen. Bel 06-41493370 voor uw loodgieter en het ontstoppen van uw afvoer in Zoetermeer en regio Den Haag.

Zelf uw riolering ontstoppen

Rioleringsproblemen kunnen overal in het huis merkbaar zijn, met name op plaatsen waar een afvoer zit. Zodra u de badkamer binnenkomt ruikt u het, een sterke rioollucht. Het toilet, de afvoer van uw douche of de wasbak staat vol met water. Het water wil niet vanzelf wegspoelen. In veel gevallen is de oplossing van de verstopping te vinden in sifons en aansluitleidingen naar het hoofdriool van de gemeente. In dit soort gevallen kunt u zelf proberen het probleem te verhelpen door een plopper te gebruiker. Wil dit niet lukken, dan kunnen wij u helpen. Vaak ligt de oorzaak van dergelijke verstoppingen aan een ophoping van vuiligheid in de afvoer.

Verstopping voorkomen

Wat kunt u doen om een verstopping te voorkomen? Veel voorkomende problemen zijn haren, zeepresten, vetten en etensresten die door de afvoer gespoeld worden. Dit gaat plakken aan de binnenzijde van de leidingen waardoor de leidingen dicht slippen en er een verstopping ontstaat. Gooi vetten weg in de afvalbak en gebruik in de wasbak en douche een afneembare zeef op de afvoer. In het toilet komen veel problemen voor doordat men vochtige doekjes en tampons weggooit in het toilet. Op het eerste oog lijkt het allemaal weg te spoelen, maar op termijn zal dit problemen opleveren.

Heeft uw een lekkage in uw woning of bedrijfspand door een gebroken waterleiding, riolering of dak?  De loodgieter in Zoetermeer komt graag bij u langs om u van uw riooloverlast of lekkage te verhelpen.  Bel direct of neem contact met ons op via het contactpagina en wij bellen u zo snel mogelijk terug.