Hart Onderhoud en Renovatie

Hart Onderhoud en Renovatie is gevestigd in Zoetermeer en opgericht door Demian van der Hart. Na ruime tijd ervaring opgedaan te hebben in de bouw, renovatie en installatietechniek is hij voor zichzelf begonnen als allround installateur van kleine en grote verbouw en renovatiewerkzaamheden in woningen en kantoorpanden uit de omgeving Den Haag. Uitlopend van loodgieterswerkzaamheden tot complete totaalbouw renovatieprojecten in en om het huis. Denk aan renovatie van een keuken, toilet, badkamer of woonkamer. Momenteel ligt het accent op werkzaamheden gericht op loodgieterij. Onderhoud en installatie van een cv ketel, het vervangen van gas- en waterleidingen of het oplossen van een breuk in de riolering. Bij grote installaties en renovatie werkzaamheden werken we regelmatig samen met partnerbedrijven. Op deze manier kunnen ook grote reparaties en renovaties snel en professioneel uitgevoerd worden. Voornamelijk werken we voor particulieren, maar ook doen we werkzaamheden voor zakelijke klanten zoals, aannemers, VvE’s en bedrijven zoals City Box en Securitas.

Heeft u een vraag over de renovatie van uw woning in regio Den Haag? Bent u opzoek naar hulp bij een deskundige reparatie van een lekkage? Of heeft uw ketel onderhoud nodig?
Ook kunnen wij u adviseren in het ontwerpen van uw nieuwe keuken, badkamer en toilet. Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via het nummer 06-41493370.

Laurens Ouwerkerk
Laurens Ouwerkerk
2020-07-01
Snel geholpen met een lekkage, waarvan de oorzaak even zoeken was. Uiteindelijk (van wat we nu kunnen merken) het euvel kunnen vinden, waar ik zelf nooit achter gekomen was. Snel verholpen en het is gelukkig weer droog binnen, dank je wel!
Doménique Kadirbaks
Doménique Kadirbaks
2020-06-18
Demian komt zijn afspraken na, is op tijd, man van zijn woord, kundig, meedenkend, sociaal, ik kan nog wel even doorgaan, maar alle positieve woorden zou toepasbaar zijn op Demian. Het werk wordt uitvoerig en netjes gedaan, echt niets over te klagen! Aankomende klussen worden vanaf nu standaard door Demian uitgevoerd, je komt tegenwoordig nog maar weinig professionaliteit van dit kaliber tegen.
René Thierry
René Thierry
2020-06-05
Is een betrouwbare vakman die snel werkt en kwaliteit levert. Fijn in de omgang, het belangrijkste vond ik het meedenken en adviseren voor goede oplossingen.
Tammara Voogd
Tammara Voogd
2020-05-06
Ontzettend snelle, vriendelijke en vakkundige service!
M. Beheshti Rouy
M. Beheshti Rouy
2020-04-23
Hij is betrouwbaar en responsief. Ik raad hem aan.
Vincent Koter
Vincent Koter
2020-04-21
Damian is een zeer vakkundige werker die fijn meedenkt in mogelijkheden en oplossingen. Gemaakte afspraken worden nagekomen en snelle service word geleverd. Dit bedrijf raad ik zeker aan voor heel veel van uw klussen in en rondom uw huis.Kirsten
Anja Vlaardingerbroek
Anja Vlaardingerbroek
2020-04-15
Dit is voor ons de eerste keer dat een aannemer alle afspraken nakomt. Het hele proces kritisch volgt en begeleidt en kwalitatief topwerk heeft afgeleverd. Wij gaan hem zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Naast dat hij een vakman is, is hij ook een prettig persoon. Onze hond is dol op 'm????
Carl van Hutten
Carl van Hutten
2020-04-13
Wij hebben voor allebei onze huizen Hart Onderhoud en Renovatie klussen laten doen. Dit betrof het vervangen van cv ketels, plaatsen van standleidingen en vervangen van mechanische ventilatie.Tijdens deze verbouwingen werd duidelijk dat Demian eerlijke prijzen hanteert en afspraken nakomt. Verder heeft hij een scherp oog voor andere zaken die gerepareerd zouden worden.Na een slechte ervaring met andere aannemers is ons 1 ding duidelijk, Hart Onderhoud is de enige die wij vertrouwen voor de klussen die wij zelf niet kunnen uitvoeren.
Marijke de Jong
Marijke de Jong
2020-03-20
Veel loodgieters over de vloer gehad, maar Demian was de enige die mijn lekkage kon lokaliseren. Prettige persoonlijkheid, die snel reageert, zich aan zijn belofte houdt en ook nog goed werk verricht.
Rosa de Wolf
Rosa de Wolf
2020-03-05
Geeft een eerlijk advies en vraagt ook niet de hoofdprijs.