Hart Onderhoud en Renovatie

Hart Onderhoud en Renovatie is gevestigd in Zoetermeer en opgericht door Demian van der Hart. Na ruime tijd ervaring opgedaan te hebben in de bouw, renovatie en installatietechniek is hij voor zichzelf begonnen als allround installateur van kleine en grote verbouw en renovatiewerkzaamheden in woningen en kantoorpanden uit de omgeving Den Haag. Uitlopend van loodgieterswerkzaamheden tot complete totaalbouw renovatieprojecten in en om het huis. Denk aan renovatie van een keuken, toilet, badkamer of woonkamer. Momenteel ligt het accent op werkzaamheden gericht op loodgieterij. Onderhoud en installatie van een cv ketel, het vervangen van gas- en waterleidingen of het oplossen van een breuk in de riolering. Bij grote installaties en renovatie werkzaamheden werken we regelmatig samen met partnerbedrijven. Op deze manier kunnen ook grote reparaties en renovaties snel en professioneel uitgevoerd worden. Voornamelijk werken we voor particulieren, maar ook doen we werkzaamheden voor zakelijke klanten zoals, aannemers, VvE’s en bedrijven zoals City Box en Securitas.

Heeft u een vraag over de renovatie van uw woning in regio Den Haag? Bent u opzoek naar hulp bij een deskundige reparatie van een lekkage? Of heeft uw ketel onderhoud nodig?
Ook kunnen wij u adviseren in het ontwerpen van uw nieuwe keuken, badkamer en toilet. Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via het nummer 06-41493370.