Loodgieter Zoetermeer

Heeft u water- of stankoverlast? Moet een deel van uw riolering vervangen worden? Is uw cv toe aan onderhoud? Wordt uw verwarming niet goed warm? Of heeft u een lekkage in uw woning of bedrijf in regio Zoetermeer of Den Haag? Bel direct met de loodgieters van Hart Onderhoud en Renovatie via 06-41493370 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij bellen zo snel mogelijk terug.

✓ Erkende loodgieters
✓ Direct bereikbaar
✓ Snelle service
✓ Vakkundig

Erkend allround loodgieter

In de afvoer van uw keuken, badkamer en toilet kunnen verstoppingen ontstaan. Vaak komt dit door een opeenstapeling van zeepresten, vetten en ander afval. Soms kan een verstopte leiding door u zelf eenvoudig opgelost worden met behulp van een ontstopper. Blijft het probleem aanhouden? Maak dan snel een afspraak. Bij reparatie maken we alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen en kunnen wij u adviseren hoe u in het vervolg verstoppingen kunt voorkomen.

Veel voorkomende problemen in huis en kantoor zijn lekkages. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door uw dakbedekking of een lekkage in de riolering. Hierdoor ontstaat stankoverlast door rioollucht, schimmel of waterschade aan uw meubels, plafond, muur of vloer. Dit wilt u snel opgelost hebben en zelfs voorkomen.

Geen warm water in huis of een verwarming die niet goed werkt. Regelmatig komt het voor dat een cv in storing raakt. Als loodgietersbedrijf zijn we ervaren met onderhoudswerkzaamheden aan zowel water- als gasleidingen. Hierdoor kunnen wij u helpen met vragen bij alle merken en type ketels. Denk hierbij aan een complete onderhoudsbeurt, tot reparatie of het vervangen van uw ketel.

Hart_loodgieters

Snelle service in regio Zoetermeer

Met regio Zoetermeer als werkgebied, bieden we snelle service aan bedrijven en particulieren in de omliggende woonplaatsen waaronder Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Hazerswoude, Gouda, Delft, Wassenaar en Den Haag.

Heeft u een goede loodgieter nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of bel direct voor een afspraak met 06-41493370.