Digisoft waterontharder en installatie

Hart Onderhoud en Renovatie is erkend installateur van Digisoft waterontharders. Alle Digisoft waterontharders worden door ons als complete set gebruiksklaar geleverd en geïnstalleerd met garantie. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en bieden onze installatieservice aan in de gehele randstad (regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht). Interesse in een Digisoft waterontharder of heeft u vragen over dit product? Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

 • Erkend installateur voor Digisoft waterontharders.
 • Gebruiksklaar geleverd en geinstalleerd met garantie.
 • Dienstverlening in de gehele randstad.
 • Hoge klantwaardering in Google.
Laurens Ouwerkerk
Laurens Ouwerkerk
2020-07-01
Snel geholpen met een lekkage, waarvan de oorzaak even zoeken was. Uiteindelijk (van wat we nu kunnen merken) het euvel kunnen vinden, waar ik zelf nooit achter gekomen was. Snel verholpen en het is gelukkig weer droog binnen, dank je wel!
Doménique Kadirbaks
Doménique Kadirbaks
2020-06-18
Demian komt zijn afspraken na, is op tijd, man van zijn woord, kundig, meedenkend, sociaal, ik kan nog wel even doorgaan, maar alle positieve woorden zou toepasbaar zijn op Demian. Het werk wordt uitvoerig en netjes gedaan, echt niets over te klagen! Aankomende klussen worden vanaf nu standaard door Demian uitgevoerd, je komt tegenwoordig nog maar weinig professionaliteit van dit kaliber tegen.
René Thierry
René Thierry
2020-06-05
Is een betrouwbare vakman die snel werkt en kwaliteit levert. Fijn in de omgang, het belangrijkste vond ik het meedenken en adviseren voor goede oplossingen.
Tammara Voogd
Tammara Voogd
2020-05-06
Ontzettend snelle, vriendelijke en vakkundige service!
M. Beheshti Rouy
M. Beheshti Rouy
2020-04-23
Hij is betrouwbaar en responsief. Ik raad hem aan.
Vincent Koter
Vincent Koter
2020-04-21
Damian is een zeer vakkundige werker die fijn meedenkt in mogelijkheden en oplossingen. Gemaakte afspraken worden nagekomen en snelle service word geleverd. Dit bedrijf raad ik zeker aan voor heel veel van uw klussen in en rondom uw huis.Kirsten
Anja Vlaardingerbroek
Anja Vlaardingerbroek
2020-04-15
Dit is voor ons de eerste keer dat een aannemer alle afspraken nakomt. Het hele proces kritisch volgt en begeleidt en kwalitatief topwerk heeft afgeleverd. Wij gaan hem zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Naast dat hij een vakman is, is hij ook een prettig persoon. Onze hond is dol op 'm????
Carl van Hutten
Carl van Hutten
2020-04-13
Wij hebben voor allebei onze huizen Hart Onderhoud en Renovatie klussen laten doen. Dit betrof het vervangen van cv ketels, plaatsen van standleidingen en vervangen van mechanische ventilatie.Tijdens deze verbouwingen werd duidelijk dat Demian eerlijke prijzen hanteert en afspraken nakomt. Verder heeft hij een scherp oog voor andere zaken die gerepareerd zouden worden.Na een slechte ervaring met andere aannemers is ons 1 ding duidelijk, Hart Onderhoud is de enige die wij vertrouwen voor de klussen die wij zelf niet kunnen uitvoeren.
Marijke de Jong
Marijke de Jong
2020-03-20
Veel loodgieters over de vloer gehad, maar Demian was de enige die mijn lekkage kon lokaliseren. Prettige persoonlijkheid, die snel reageert, zich aan zijn belofte houdt en ook nog goed werk verricht.
Rosa de Wolf
Rosa de Wolf
2020-03-05
Geeft een eerlijk advies en vraagt ook niet de hoofdprijs.

Altijd zacht water met Digisoft

Ons drinkwater heeft een lange weg afgelegd als grond- duin- of oppervlaktewater en neemt daarbij mineralen op. Kalk is een van deze mineralen. Bij het neerslaan van dit mineraal ontstaat er kalkaanslag. De hoeveelheid kalk in het water wordt uitgedrukt in DH (Duitse hardheid) en staat voor 17,8 gram  per 1.000 liter water.

U zoekt een permanente oplossing tegen kalk en kalkaanslag. Een goede keuze, want een Digisoft waterontharder biedt veel voordelen. Je ziet, proeft en voelt het verschil met Digisoft waterontharders. Zachter douchen in een kalkvrije badkamer. Sanitair glanzend schoon, want kalk hecht zich niet langer. Digisoft vermindert het gebruik van was- en schoonmaakmiddelen, verlengt de levensduur van apparatuur en verlaagt de energiekosten. Daarnaast verzorgt het zachte water huid en haar en is een must voor mensen met huidproblemen (zoals eczeem, psoriasis of een droge huid). Met een jaarlijks stroomverbruik van circa € 2,- is de installatie milieuvriendelijk en zuinig in verbruik.

Voordelen van Digisoft waterontharders

 • Glanzend sanitair.
 • Langere levensduur van apparatuur.
 • Besparing op was- en schoonmaakmiddelen.
 • Lagere energiekosten.
 • Verzorging van huid en haar.
 • Tegen eczeem, psoriasis en droge huid.
 • Installatie overal in huis mogelijk.
 • 10 jaar garantie bij jaarlijks onderhoud.

Soort waterontharders

Digisoft biedt vier soorten waterontharders. De keuze hierin is grotendeels afhankelijk van uw gezinssamenstelling en jaarlijks waterverbruik. Daarnaast speelt de hoeveelheid harsinhoud en zoutinhoud een rol. De type waterontharders zijn als volgt:

 • DS-500
 • DS-900 PLUS
 • DS-1200 HE PLUS
 • DS 2000 HE PLUS

Erkend Digisoft installateur

Wilt u meer weten over de voordelen, kosten en mogelijkheden van een Digisoft installatie bij u thuis? Downloaden de brochure en neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.