Dakreparatie in Zoetermeer en Den Haag

Uw huis of kantoor heeft een daklekkage in Zoetermeer of Den Haag regio? Dit wilt u snel opgelost hebben. Vocht, rot, kortsluiting en schimmel aan het plafond of de muren wilt u zoveel graag voorkomen. Bel daarom loodgietersbedrijf Hart Onderhoud en Renovatie voor een inspectie aan uw dak en dakreparatie in Zoetermeer en de omgeving van Den Haag. Door ruime ervaring met het oplossen van allerlei soorten lekkages, hetzij van een woning of kantoorgebouw in de riolering of aan het dak, kunnen wij particulieren en bedrijven snel en vakkundig helpen bij een dakreparatie.

Dakreparatie_lekkage

Uw bedrijf bij daklekkage detectie

Wij laten lekkages zien aan de hand van foto´s en/of filmpjes zodat u deze ook kunt bekijken. Hoe kan een daklekkage voorkomen worden? Preventief onderhoud aan de dakbedekking is belangrijk. Vooral het zink- en loodwerk moet goed onderhouden blijven. Het gaat hierbij om het voorkomen en repareren van scheuren of beschadigingen aan het dak. Als u onderhoud te lang laat wachten zal na verloop van tijd een daklekkage ontstaan. Dit zal pas zichtbaar worden gedurende de regenachtige dagen van het jaar. Bij woningen zien we regelmatig dat de afvoer van daken verstopt zitten met bladeren, takjes en nest materiaal van vogels. Dit zorgt ervoor dat water niet de regenpijp in kan waardoor de kans op lekkage verhoogd wordt.

Regenpijp en dakgoot schoonmaken

Hoe vaak moet ik mijn dakgoot en regenpijp schoonmaken? In het algemeen wordt aangeraden minimaal jaarlijks uw dakgoot na te laten nakijken. Als er veel bomen staan in de nabije omgeving van uw woning is de kans groter dat een verstopping van de regenpijp voorkomt. U kunt zelf periodiek de regenafvoer controleren en schoonmaken of wij kunnen u daarbij helpen.

Heeft u hulp nodig bij een daklekkage of andere werkzaamheden aan uw dak in Den Haag, Zoetermeer en regio? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct met uw loodgieter via 06-41493370.