CV monteur in Zoetermeer bij storing en onderhoud

Is uw cv ketel toe aan onderhoud, reparatie of vervanging? De cv monteurs van installatietechniek Hart Onderhoud en Renovatie in Zoetermeer helpen u snel en vakkundig bij onderhoud aan en de reparatie of vervanging van uw ketel in Zoetermeer en regio Den Haag. Ook voor andere werkzaamheden die te maken hebben met loodgieterij kunt u ons om hulp vragen.

Wordt uw verwarming niet goed warm?

Vroegtijdig uw keukengeiser of cv onderhouden zorgt ervoor dat u niet onnodig veel energie verbruikt, waardoor u op energiekosten kunt besparen. Onderhoud aan uw ketel verbetert de levensduur en voorkomt storingen. Wordt uw verwarming in Zoetermeer niet warm of krijgt u geen warm water uit de kraan? Controleer het volgende: Zit de stekker van de installatie er goed in? Heeft de ketel voldoende druk? Zijn de radiatoren ontlucht en staan de radiatorkranen wel open? Misschien dat u het probleem zelf eenvoudig kunt oplossen. Lukt dit niet? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06-41493370 of via het contactformulier de storing bij ons melden. Wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen.

cvmonteur_hart

Vervangen, reparatie of onderhoud

Moet ik mijn cv ketel vervangen? Tijdens een inspectie controleert de cv monteur wat de verwachte levensduur is van uw huidige installatie. Als u een nieuwe ketel wilt aanschaffen kunnen wij de aankoop en installatie voor u verzorgen in Zoetermeer en Den Haag. Wij gebruiken hoofdzakelijk bekende vertrouwde merken zoals Intergas, Nefit, Vailliant en Remeha. Dit zijn merken met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Duurzame ketels zijn de zogenaamde verbeterd hoog rendement (vhr) en hoog rendement (hr) ketels. Hiervan ligt de aanschafprijs hoger, maar het energieverbruik ligt vele malen lager. De capaciteit van de ketel is een andere functie om rekening mee te houden. Een grotere woning heeft een grotere capaciteit nodig om het huis op de gewenste temperatuur te krijgen. Bij het maken van de beste keuze komen we graag langs om uw specifieke wensen en woonsituatie in regio Zoetermeer en Den Haag te bekijken. Klik hier om uw vragen te mailen of neem direct contact met ons op via 06-41493370