Tijdelijke douche huren? Den Haag verhuurservice

Gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen? De verbouwing van een badkamer kan dagen tot soms weken duren. Tijdens de verbouwing is het prettig als u gewoon thuis kunt blijven douchen. Heeft u tijdelijk een nooddouche nodig in Den Haag, Zoetermeer of omstreken? Huur een douche bij Hart Onderhoud en Renovatie. Met de verhuurservice van Hart Onderhoud en Renovatie kunt u een nooddouche huren gedurende periode van uw verbouwing. U heeft er geen omkijken naar. Wij bieden een haal- en brengservice in de regio Den Haag en Zoetermeer. De cabine komen wij dus gratis bij u thuis bezorgen, inclusief installatie! Door ruime ervaring in de installatietechniek en loodgieterij kunnen wij zonder problemen de cabine bij u thuis installeren op elk gewenst plek, zonder verbouwingen of breekwerk. De installatie in uw appartement, op de begaande grond, zolder of zelfs in uw garage is geen probleem. Om de mobiele douche aan te sluiten hebben we nodig: een aansluiting voor elektra, water afvoerpunt en toevoer van warm en koud water. De douches zijn voorzien van warmteregelaar, waardoor u comfortabel kunt blijven douchen tijdens de verbouwing.

 Full service
 Gratis installatie
 Snelle levering
 Haal en breng service
 Aantrekkelijke tarieven

Douche_verhuur_banner

Badkamer verbouwen met Hart Onderhoud

Tijdelijk een douche huren behoort tot één van onze diensten. Hart Onderhoud en Renovatie is loodgietersbedrijf in de ruimste zin van het woord. Het verhelpen van lekkages, ontstoppen van riolering en bijvoorbeeld onderhoud aan uw cv ketel. Door ruime ervaring in totaalbouw projecten kunnen we een gehele verbouwing verzorgen, van plan tot uitvoering. Denk hierbij aan de gehele renovatie van uw badkamer, toilet en keuken in Zoetermeer, Den Haag en regio. Het kan gaan om een verbouwing van een complete badkamer of slechts een klein deel van de badkamer, zoals het aanbrengen van een nieuwe wasbak, jacuzzi of het ontstoppen van leidingen.

Regio Zoetermeer en Den Haag behoort tot ons werkgebied. Huur een douche of laat uw badkamer renoveren door Hart Onderhoud en Renovatie. Neem contact met ons op voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte.